MAINOS

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio vihittiin Reposaaressa

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (kok.) meni lauantaina naimisiin kokoomuksen viestintäpäällikkö Jenni Haukion kanssa. Häät pidettiin Porissa Reposaaren kirkossa.

Sauli Niinistö on 60-vuotias ja Jenni Haukio 31-vuotias. Pari on lehtitietojen mukaan seurustellut kaksi vuotta, mutta on onnistunut pitämään suhteen salassa julkisuudelta. Häistä kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Porista kotoisin oleva Jenni Haukio on aiemmin työskennellyt Satakunnan Kokoomuksen toiminnanjohtajana ja kansanedustaja Anne Holmlundin (kok.) avustajana. Haukio on myös runoilija ja on julkaissut omat runokokoelmat Paitasi on pujahtanut ylleni sekä Siellä minne kuuluisi vihreää ja maata.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top