Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kuninkaisiin kehitetään yrityspuistoa

Uutiset

Huittisissa on käynnistymässä hanke, jonka tavoitteena on rakentaa Kuninkaisiin kaupunkia, yrityselämää ja oppilaitoksia palveleva yrityspuisto.

Huittisissa on käynnistymässä hanke, jonka tavoitteena on rakentaa Kuninkaisiin kaupunkia, yrityselämää ja oppilaitoksia palveleva yrityspuisto. Kaupunginhallitus valitsi hankevastaavaksi kauppatieteiden maisteri Reijo Siltalan Eurasta ja hänen kieltäytymisensä varalle hallintotieteiden tohtori Sini Sallisen Hämeenlinnasta. Määräaikaista tehtävää haki yhteensä neljätoista henkilöä. Pesti päättyy vuoden lopussa.

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top