Pyhä Olavi ei aukea heinäkuussa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa Tyrvään Pyhän Olavin kirkko ei avaudu yleisölle vielä heinäkuussa. Maalaustyöt kirkon sisällä ovat kesken.

Heinäkuun lopulla yksi Sastamala Gregorianan konserteista oli määrä pitää Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa, mutta konsertti on siirretty Sastamalan Pyhän Marian kirkkoon. Sastamalan seurakunnan on määrä tiedottaa töiden valmistumisaikataulusta kesäkuun alussa.

Taiteilijat Kuutti Lavonen ja Osmo Rauhala aloittivat maalaustyöt Tyrvään Pyhän Olavin kirkossa kesällä 2005. Alun perin kirkon toivottiin avautuvan yleisölle viime syksynä, mutta sateiset ja koleat säät vaikeuttivat ja hidastivat maalaamista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top