Siivu Kivikylästä HK:lle
HK Ruokatalon tavoitteena on varmistaa kotimaisen liharaaka-aineen menekkiä. Kivikylän Kotipalvaamon varsinaista yritystoimintaa jatkavat yrittäjät Jari ja Sirpa Laihonen.
Kuva: Kivikylän Kotipalvaamo. Kivikylän Kotipalvaamo tunnetaan muun muassa lihaisasta hyytelöstään.
Osa perheyritys Kivikylän Kotipalvaamosta on siirtynyt HK Ruokatalo Oy:n omistukseen. Kivikylän varsinaista yritystoimintaa jatkavat yrittäjät Jari ja Sirpa Laihonen.
HK Ruokatalon tavoitteena on varmistaa kotimaisen liharaaka-aineen menekkiä. HK Ruokatalon toimitusjohtaja Jari Leijan mukaan yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia, sillä Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet valmistetaan suomalaisesta lihasta. HK Ruokatalo on Suomen suurimpia kotimaisen lihan hankkijoita.
Kivikylän Kotipalvaamo toimii Huittisissa ja Rauman Lapissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2008 oli noin 17 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin sata henkilöä. HK Ruokatalon liikevaihto vuonna 2008 oli 740,4 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 2200 henkilöä.