ILMOITUS

Jimin Kill Arman myyty 12 maahan

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Jimin kotimaisen realitysarjan Kill Armanin tv-esitysoikeudet on myyty 12 eri maahan. Sarjan kymmentä englanninkielistä jaksoa on myyty muun muassa Venäjälle, Norjaan, Espanjaan ja British Airways -lentoyhtiölle. Ohjelma sai kansainvälisen levityssopimuksen keväällä 2009.

Kill Armanissa vaatturi-räätäli Arman Alizad treenaa ja haastaa taistelulajien kovimmat taitajat maailmalla. Ensimmäinen kauden uusinnat pyörivät Jimillä lauantaisin. Uusia jaksoja on luvassa syksyllä.

+ Kill Arman 1. kausi | Jim | lauantaisin klo 22.00
+ Kill Arman 2. kausi | Jim | syksyllä 2010

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top