Elisa toteuttaa Vehkakorven laajakaistan

Uutiset

Sastamalan maaseutulautakunta hyväksyi Elisa Oyj:n tarjouksen Vehkakorven laajakaistahankkeen toteuttamisesta. Tarjouksia kaupunki sai kaksi. Toisen tarjouksen oli jättänyt Etelä-Satakunnan Puhelin Oy. Elisan tarjous oli kokonaistaloudellisesti edullisempi. “Hankintasopimus Vehkakorven laajakaistaverkosta tehdään Elisan kanssa, kun kaupunginhallitus on myöntänyt aloitusluvan laajakaistaverkoston toteuttamiseen ja hankintapäätös on saanut lainvoiman”, kertoo kehittämispäällikkö Katariina Pylsy.

Vehkakorven laajakaistahanke on yksi kymmenestä valtioneuvoston hyväksymästä pilottihankkeesta. Valtion tavoitteena on, että vuoteen 2015 mennessä lähes kaikkien suomalaisten ulottuvilla olisi sadan megan valokuituyhteys.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top