MAINOS

Jimin Uskomattomat videot -sarja poiki huomautuksen ja uhkasakon

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Viestintävirasto on antanut Sanoma Televisionille huomautuksen televisio- ja radiotoimintalain rikkomisesta ja asettanut päätöksen tehosteeksi 50 000 euron uhkasakon. Viraston mukaan Jim-kanavan Uskomattomat videot -ohjelmaa on esitetty liian aikaisin ottaen huomioon ohjelman sisältämän väkivaltaviihteen. Viestintävirasto asetti uhkasakon, koska kanava ei ole piitannut viime joulukuussa annetusta huomautuksesta, joka koski ohjelmatyypiltään vastaavanlaisen Hurjat poliisivideot -sarjan varhaisia lähetysaikoja.

Lain mukaan alle 11-vuotiaille haitallisia ohjelmia ei saa lähettää arkisin ennen klo 17.00, alle 13-vuotiaille haitallisia ohjelmia arkisin ennen klo 19.00, alle 15-vuotiaille haitallisia ohjelmia ennen klo 21.00 ja alle 18-vuotiaille haitallisia ohjelmia ennen klo 23.00.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top