ILMOITUS

Jimin Poliisit-sarja myyty Yhdysvaltoihin, uusia jaksoja 2011

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Jimin suositun Poliisit-sarjan ohjelmaformaatti on myyty Yhdysvaltojen markkinoille. Sarjan takana oleva tuotantoyhtiö Aito Media on solminut sopimuksen amerikkalaistuottaja Scott Sternbergin tuotantoyhtiön kanssa. “Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme Scottin kaltaisen huipputuottajan viemään sarjan formaattia eteenpäin uudelle mantereelle”, toteaa Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

Dokumentaarinen Poliisit-sarja saa jatkoa Jimillä vuoden 2011 alussa. Kolmannen kauden jaksoja kuvataan tämän vuoden aikana yhdeksässä suomalaiskaupungissa. Tuleva tuotantokausi käsittää peräti 56 jaksoa.

+ Poliisit 3. kausi | Jim | tulossa alkuvuodesta 2011

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top