Salmiselle ja Junttilalle seuraajat

Uutiset

Sastamalan kirkkoneuvosto pyytää, että tuomiokapituli määrää pastori Reijo Ylimyksen hoitamaan Karkun kappalaisen virkaa, kunnes virka täytetään vakituisesti. Karkun kappalaisen virkaa hoitanut Lauri Salminen aloittaa kesäkuun alussa Nokian kirkkoherrana.

Entinen Kiikan kanttorin virka tulee avoimeksi Elisa Junttilan irtisanouduttua. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä virka lakkautetaan ja tilalle perustetaan muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorin virka. Virkaa pitkään sijaisena hoitanut Jari Mattila jatkaa tehtävässä, kunnes virka täytetään vakituisesti.

Sastamalan seurakunnan kanttorien virkoja ei enää jatkossa sidota tiettyyn kirkkoon tai kappeliin. Kaikki kanttorit ovat koko seurakunnan kanttoreita ja työskentelevät koko seurakunnan alueella.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top