ILMOITUS

MTV3 taltioi armeijan arkea dokusarjaansa Kasarmi

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Vekaranjärven varuskunnassa aletaan heinäkuussa kuvata MTV3:n uutta dokumentaarista sarjaa Kasarmi. Sarjassa kurkistetaan armeijan arkeen ja pääosissa ovat sekä Vekarajärvellä asepalvelukseen astuvat varusmiehet että Karjalan prikaatin henkilökunta.

“Uskomme, että toimintamme kiinnostaa monia. On hienoa tarjota katsojille mahdollisuus kurkistaa kasarmin porttien sisäpuolelle ja nähdä kasarmin arkea sellaisena kuin se on”, kommentoi Karjalan prikaatin everstiluutnantti Jyrki Nurminen.

Moskito Televisionin tuottaman sarjan kuvaukset kestävät puoli vuotta ja näköradioon 16-osainen sarja päätyy keväällä 2011.

+ Kasarmi | MTV3 | keväällä 2011

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top