ILMOITUS

Kaija Koo perui Huittisten keikkansa

Uutiset · Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Kaija Koo on perunut keikkansa Huittisten Seurahuoneella. Syynä ovat uuden albumin levytyskiireet. Kaija Koon oli määrä esiintyä Sekellä 17. syyskuuta.

Kaija Koon pitkäsoittolevy ilmestyy loppusyksyllä. Heinäkuussa albumilta julkaistiin single Vapaa, joka on Apulannan keulakuvan Toni Wirtasen säveltämä ja sanoittama. Uusi levy on ensimmäinen, jonka Kaija Koo julkaisee Apulannan levy-yhtiön Päijät-Hämeen Sorto & Riisto leirissä. Albumilla tulee olemaan myös Markku Impiön sävellyksiä.

“Me oltiin heti ihan innoissamme Kaijasta. Tyylilaji on hyvin kaukana siitä, mitä on totuttu tekemään. Onhan tämä molemmilta hyppy tyhjyyteen, mutta todella mielenkiintoista ja innostavaa. Ei ainakaan pelata varman päälle vaan vedetään fiiliksellä”, luonnehtii Toni Wirtanen.

Yli puolen miljoonan levyn myynnillä Kaija Koo on ylivoimaisesti Suomen myydyin naisartisti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top