Dexterin 3. kausi alkaa Jimillä, Breaking Bad ja Asema 62 ruutuun ensi vuonna

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Dexter palaa ruutuun kahden vuoden esitystauon jälkeen – tällä kertaa Jimillä. Lisäksi Breaking Bad jatkuu tammikuussa ja Asema 62 sammuttaa draamaliekkejä kevään korvilla.

Dexter-rikossarja palaa ruutuun uudella ohjelmapaikalla ja kanavalla. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa Jimin uudella sarjapaikalla sunnuntaina 10. lokakuuta kello 22. Kauden aloitusjaksossa Dexterin (Michael C. Hall) elämä näyttää vihdoin asettuneen uomiinsa, kunnes tappokeikka menee pahasti pieleen. Sarjan toinen kausi esitettiin Nelosella syksyllä 2008.

Myös sarjat Breaking Bad ja Asema 62 (Rescue Me) siirtyvät Neloselta Jimin sunnuntai-illan sarjapaikalle ja jatkuvat uusin jaksoin ensi vuonna. Breaking Badin toinen kausi alkaa Dexterin kolmoskauden jälkeen (2.1.2011), jonka jälkeen sarjapaikan valtaa Asema 62:n viides kausi (3.4.2011). Sulkeissa merkityt aloituspäivät ovat arvioita.

+ Dexter 3. kausi | Jim | su 10.10. alkaen, klo 22
+ Breaking Bad 2. kausi | Jim | tammikuussa 2011
+ Asema 62 5. kausi | Jim | tulossa 2011
Video: YouTube. Dexter-sarjan 3. kauden esittelyvideo (ei tekstitystä).

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat