Dexterin 3. kausi alkaa Jimillä, Breaking Bad ja Asema 62 ruutuun ensi vuonna

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Dexter-rikossarja palaa ruutuun uudella ohjelmapaikalla ja kanavalla. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa Jimin uudella sarjapaikalla sunnuntaina 10. lokakuuta kello 22. Kauden aloitusjaksossa Dexterin (Michael C. Hall) elämä näyttää vihdoin asettuneen uomiinsa, kunnes tappokeikka menee pahasti pieleen. Sarjan toinen kausi esitettiin Nelosella syksyllä 2008.

Myös sarjat Breaking Bad ja Asema 62 (Rescue Me) siirtyvät Neloselta Jimin sunnuntai-illan sarjapaikalle ja jatkuvat uusin jaksoin ensi vuonna. Breaking Badin toinen kausi alkaa Dexterin kolmoskauden jälkeen (2.1.2011), jonka jälkeen sarjapaikan valtaa Asema 62:n viides kausi (3.4.2011). Sulkeissa merkityt aloituspäivät ovat arvioita.

+ Dexter 3. kausi | Jim | su 10.10. alkaen, klo 22
+ Breaking Bad 2. kausi | Jim | tammikuussa 2011
+ Asema 62 5. kausi | Jim | tulossa 2011

Video: YouTube. Dexter-sarjan 3. kauden esittelyvideo (ei tekstitystä).

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top