MAINOS

Waverly Placen velhot loitsivat Nelosella

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Nelosella alkaa lokakuun alussa Disneyn komediasarja Waverly Placen velhot (Wizards of Waverly Place), joka kertoo newyorkilaisen Russon perheen taianomaisesta arjesta. Perheen lapset Justin (David Henrie), Alex (Selena Gomez) ja Max (Jake T. Austin) ovat havainneet omaavansa taikavoimia – aivan kuten heidän isälläänkin (David DeLuise). Äidillä (Maria Canals) ei taikavoimia ole, vaikka teini-ikäisen kolmikon kurissapitäminen vaatiikin yliluonnollisia voimia.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi sisältää 21 jaksoa.

+ Waverly Placen velhot 1. kausi | Nelonen | la 2.10. alkaen, iltapäivisin

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top