ILMOITUS

Kesäheinoolaisen numero hakupalvelun kysytyin

Uutiset

Samuli Kinnari

Päivän puhuttavat aiheet näkyvät nopeasti Fonectan 020202-palvelussa. Numerotiedustelujen perusteella poliitikoista suosituin on kesäsastamalalainen perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Timo Soini.

“Kun joku poliitikko joutuu ryöpytykseen tai esittää kärkevän kommentin mediassa, niin muutaman päivän ajan häntä kysellään lukuisia kertoja”, kerrotaan numerohausta. Timo Soinin yhteystietoja tiedustellaan 020202-palvelusta melko tasaisesti.

“Ilta-aikaan ja viikonloppuisin kyselyihin yhdistyvät selkeästi nautintoaineet ja välillä tuntuu, että kuka tahansa poliitikko kelpaa. Jos halutulle henkilölle ei löydy numeroa, kysytään jotakin toista poliitikkoa puoluekannasta riippumatta”, numerohausta todetaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top