MAINOS

Aikuiskoulutusta Sastamalassa 20 vuotta

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan koulutuskuntayhtymän aikuiskoulutusosasto on 20-vuotias. Osasto aloitti toimintansa syksyllä vuonna 1990. Päätöstä voidaan pitää merkittävänä, koska aikuiskoulutusosaston perustaminen silloiseen Vammalaan ei kuulunut opetusministeriön ja ammattikasvatushallituksen kaavailuihin. Perustamista ajoi voimakkaasti Vammalan seudun aikuiskoulutuksen neuvottelukunta.

Nykyisin aikuiskoulutus on näkyvä osa Sastamalan koulutuskuntayhtymän toimintaa. Osasto kehittää ja toteuttaa ammatillista koulutusta sekä siihen liittyviä työnantajapalveluja pääasiassa elinkeino- ja yritystoiminnan tarpeisiin. Toimintatapa on joustava.

Juhlan kunniaksi osasto järjesti Ellivuoressa yhteistyökumppaneilleen seminaarin, joka keskittyi tulevaisuuteen Pirkanmaalla. Seminaarissa puhuivat vuorineuvos Kari Neilimo ja johtaja Mika Tammilehto.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top