Neljän tähden illallinen saa jatkoa

Viihdeuutiset

Sarja jatkuu uusin jaksoin 16. joulukuuta asti.

Nelosen Neljän tähden illallinen saa jatkoa 8. marraskuuta alkaen. Marraskuun ensimmäisissä jaksoissa keittiössä vuorollaan häärivät vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen, laulaja Hanna Pakarinen, säveltäjä ja muusikko Esa Nieminen sekä urheilutoimittaja ja juontaja Heidi Suomi. Sarja jatkuu uusin jaksoin 16.12. asti.

Neljän tähden illallisessa kukin julkkis kokkaa vuorollaan ja viikon päätteeksi voiton vie se, jonka ruoka oli maukkainta ja tunnelma illan aikana mukaansatempaavin. Kokkauksia kommentoi kokki Henrik Rehbinder.

+ Neljän tähden illallinen |  Nelonen | ma-to klo 19

·

Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat