ILMOITUS

Taivaan tulet jatkuu uusin jaksoin

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Kakkosen suosikkisarja Taivaan tulet jatkuu uusin jaksoin keskiviikkona 24. marraskuuta. Sarjassa seurataan Espoosta Kemijärvelle palanneen poliisin Rauni Väänäsen elämää. Toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso on Karaokekuningas. Kolme vuotta on kulunut, Rauni ja Erkki ovat rakentaneet talon ja Raunilla on vauvakuume. Raunin isä on dementiakodissa ja kantaa huolta Kallingista ja tämän vaimosta, joista kukaan ei tunnu tietävän mitään.

+ Taivaan tulet | Yle TV2 | keskiviikkoisin klo 21, uudet jaksot 24.11. alkaen

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top