Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Valokuvaaja Harri Pälviranta Huittisissa – Uutismuotokuva peilaa uutisvirrasta suomalaista ampuma- ja asekulttuuria

Uutiset

Valokuvaaja Harri Pälvirannan teossarja Uutismuotokuva on tammikuussa esillä Huittisten kaupungintalolla. Uutismuotokuva on osa Pälvirannan sarjaa Huomioita suomalaisesta asekulttuurista.

Valokuvaaja Harri Pälvirannan teossarja Uutismuotokuva on tammikuussa esillä Huittisten kaupungintalolla. Uutismuotokuva on osa Pälvirannan sarjaa Huomioita suomalaisesta asekulttuurista.

"Huomioita suomalaisesta asekulttuurista katsoo valokuvallisin keinoin suomalaista ase- ja ampumakulttuuria. Näyttelyn lähtökohtana on sen tunnustaminen, että kaikkinensa aseet ja ampuminen muodostavat varsin ristiriitaisia ajatuksia ja tunteita herättävän ilmiön", sanoo Harri Pälviranta.

Uutismuotokuva on viimeinen neljästä luvusta, jotka kytkeytyvät Huomioita suomalaisesta asekulttuurista -kokonaisuudeksi. "Uutisvirta ja toistuvat arkiset pienet mediaesitykset tuottavat 'aseenkäytöllistä tavallisuutta'. Kun virran pysäyttää ja siitä poimii ampumiseen ja aseisiin liittyvät uutiset, niiden valossa suomalainen ampuma- ja asekulttuuri vaikuttaa lähinnä surulliselta, jopa tragikoomiselta", Harri Pälviranta toteaa.

Uutismuotokuvan kolme muotokuvaa koostuu kukin 1 050:stä uutisesta, jotka on poimittu viime vuosien sanomalehdistä ja internetin uutissivustoilta. Sarjan muut luvut ovat Kosketus, Ampumarata ja Jälki.

Harri Pälvirannan teossarja on esillä Katugalleria Huittisen kutsusta.

Harri Pälvirannan Uutismuotokuva Katugalleria Huittisen kutsusta Huittisten kaupungintalolla 27.1. saakka kaupungintalon aukioloaikoina.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: