Harri Tuomi Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtajaksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Satakunnan Osuuskaupan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu yhtiön toimialajohtaja Harri Tuomi. Hän on hoitanut toimitusjohtajan tehtäviä viime elokuusta, kun Antti Määttä siirtyi Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtajaksi.

“Satakunnan Osuuskauppa on hyvässä taloudellisessa tilanteessa. Viime vuosien kehittäminen on tehty asiakasomistajien etujen ja palveluiden parantamiseksi, ja sama päämäärä on toiminnassa jatkossakin. On hienoa päästä toimitusjohtajana antamaan oma panos tähän kehittämistyöhön”, kommentoi Harri Tuomi.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Tuomi ottaa aloittaa toimitusjohtajana helmikuun alussa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top