Demarit eivät päässeet sopuun kaupunginhallituksen jäsenistä

Uutiset

Sastamalan kaupunginhallitus uudistui kolmella jäsenellä.

Kaupunginvaltuusto pääsi kokouksessaan äänestämään yhdestä jäsenestä, kun sosialidemokraattien ryhmä ei päässyt sopuun edustajistaan. Äänestyksessä olivat vastakkain Marja Ahola ja Samueli Seljänperä. Kaupunginhallitukseen valittiin uutena Ahola kolmekymmenellä äänellä. Seljänperä sai kaksitoista ääntä ja seitsemäntoista valtuutettua äänesti tyhjää.

Demareiden Pirkko Lahtinen ilmoitti valtuuston kokousta edeltäneellä viikolla Tyrvään Sanomien haastattelussa, että hän jättää paikkansa kaupunginhallituksessa. Lahtinen oli kuitenkin muuttanut mieltään ja hänet valittiin kaupunginhallitukseen.

Uutena kokoomuslaisena kaupunginhallitukseen valittiin Jouko Väissi. Mikko Rauva siirtyi Väissin tilalle kasvatus- ja opetuslautakuntaan. Keskustassa Pauli Mäkelä jätti paikkansa. Tilalle valittiin Hannu Pohjanen. Kokoomuksen ja keskustan vaihdokset pohjautuvat ryhmien sisäisiin sopimuksiin.

Kaupunginhallituksen puheenjohtajana jatkaa kokoomuksen Jari Andersson. Ensimmäinen varapuheenjohtaja on keskustan Erkki Välimäki ja toinen sosialidemokraattien Mauri Salminen.

Edellä mainittujen lisäksi kaupunginhallituksessa jatkavat kokoomuksen Taru Kaaja ja Päivi Pelttari, keskustan Elina Kimpanpää, kristillisdemokraattien Marjo Anttoora, vihreiden Eveliina Asikainen ja vasemmistoliiton Juhani Hakasuo.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top