Veturinkuljettaja kuoli junien törmäyksessä Nokialla

Uutiset

Varhain maanantaiaamuna Nokialla sattui junaonnettomuus, jossa menehtyi veturinkuljettaja.

Onnettomuus tapahtui aamuneljän aikaan Kuljussa Siuron ja Suoniemen välillä, kun Mäntyluotoon matkalla olleesta tavarajunasta loppui vetovoima. Auttamaan tuli toinen juna, joka törmäsi hyytyneeseen junaan. Perään ajaneen junan kuljettaja kuoli onnettomuudessa. Hän on 27-vuotias tamperelaismies.

Radioliikenteessä oli sovittu, että auttamaan tullut juna työntää edellä olevan junan lähimmälle seisakkeelle. Hyytynyttä junaa veti kaksi dieselveturia, joiden perässä oli tyhjiä raakapuu- ja konttivaunuja. Avustamaan tullutta junaa veti sähköveturi, johon oli kytkettynä tyhjiä rikkihappovaunuja ja täysiä nikkelisulfidivaunuja.

Matkustajaliikenne Tampereen ja Vammalan välillä on toistaiseksi korvattu linja-autoilla.

Pelastus- ja raivaustyöt ovat onnettomuuspaikalla edelleen käynnissä. Onnettomuustutkintakeskus ja poliisi tutkivat onnettomuuden syytä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top