Urjalan tarkastuslautakunnan puheenjohtajan kunniaa ei loukattu

Uutiset

Samuli Kinnari

Urjalan tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Pauli Lellan tekemä tutkintapyyntö ei johda esitutkintaan. Lella pyysi poliisia selvittämään, onko hänen kunniaansa loukattu, kun yhdeksäntoista kunnanvaltuutettua teki valtuustoaloitteen valiokunnan asettamiseksi tutkimaan Urjalan tarkastuslautakunnan toimintaa. Tutkinnanjohtajana toimiva komisario Jari Jakobsson on päättänyt, ettei asiassa ole syytä epäillä rikosta eikä esitutkintaa aloiteta.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top