ILMOITUS

Demarit erottivat Kulonpään ja Aholan valtuustoryhmästä

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö on kurinpitotoimena erottanut Jarkko Kulonpään ja Marja Aholan valtuustoryhmästä. Lisäksi Vammalan Sosialidemokraatit antoi varoituksen Pirkko Lahtiselle ja Mouhijärven Sosialidemokraatit Tapani Lähteenmäelle.

Kurinpitotoimet liittyvät kaupunginhallituksen demarijäsenten valintaan. Kunnallisjärjestön ehdokkaat kaupunginhallitukseen olivat Mauri Salminen, Samueli Seljänperä ja Anneli Vierula. Heistä vain Salminen tuli valituksi. Muut valitut olivat Marja Ahola ja Pirkko Lahtinen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top