MAINOS

Lauttakylän lukion Petteri Mertalalle tunnustus yrittäjyyskasvatuksesta

Uutiset

Samuli Kinnari

Lauttakylän lukion opettaja Petteri Mertala on palkittu vuoden Nuori Yrittäjyys -opettajana. Hän on ollut Vuosi yrittäjänä -opinto-ohjelmassa mukana alkumetreiltä saakka.

Petteri Mertala on Lauttakylän lukiossa hyödyntänyt NY-ohjelmaa omaperäisesti ja rohkeasti. Hän on kouluttanut ja esimerkillään ohjannut muita satakuntalaisia opettajia yrittäjyyskasvatuksen pariin. Petteri Mertalaa luonnehditaan asiantuntijaksi, joka on ollut aktiivisesti kehittämässä maakunnan yrittäjyyskasvatustyötä.

Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa nuoret perustavat lukuvuoden ajaksi oikealla rahalla toimivan miniyrityksen. Harjoitusyritys toimii oppimisen tarinana, jonka avulla nuoret harjoittelevat ryhmätyöskentelyä, ongelmanratkaisua ja muita työelämässä tarvittavia taitoja käytännön tilanteissa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top