Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Maanantai 20.5.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Runot pärskähtelevät Sastamalassa

Uutiset

Kannarissa kokoontuu keskiviikkona Runojen raati uuden lyriikan äärelle.

Viidettä Pärskäyksiä-runoviikkoa vietetään parhaillaan Sastamalan Keikyässä ja Kiikassa.

Tänään keskiviikkona kello 18 Kannarissa kokoontuu Runojen raati. Sastamalan Opiston teatterinuoret esittävät tilaisuudessa uusimpia runoja, jotka on valinnut kirjastonjohtaja Eilamarjatta Vasara Mouhijärveltä. Runoja arvioivat kirjailija Sami Parkkinen Keikyästä, Sarkia-seuran puheenjohtaja Leena Toivonen Kiikasta, emeritaprofessori Ulla Vuorela Karkusta ja sanataideopiskelija Juulia Salomäki Houhajärveltä. Tilaisuuden juontaa Sastamalan Opiston suunnitteluopettaja Kaarina Karjula.

Sunnuntaina kello 16 lastenmusiikkiorkesteri Tohtori Orff & Herra Dalcroze esiintyy Sarkia-näyttämöllä. Johan pärskähtää! -konsertissa on luvassa wäkevää soitantaa ja laulantaa sekä puolihurjaa runoilua.

Sekä Runojen raatiin että konserttiin on vapaa pääsy.

Kuvataiteilija Jaakko Karjula pitää Pärskäyksiä-runoviikolla runo- ja kuvataidetyöpajat Keikyän, Kiikan ja Pehulan koulujen kuudesluokkalaisille. Runoon voi törmätä myös yllättävissä paikoissa, kun Romulan Taiteellinen Teatteri ja Sarkia-seura vievät runoa muun muassa työpaikoille.

Pärskäyksiä-runoviikkoa vietetään vuosittain Kaarlo Sarkian syntymäpäivän 11. toukokuuta tuntumassa. Tapahtuman järjestävät Romulan Taiteellinen Teatteri, Sastamalan kaupungin kulttuuripalvelut, Sastamalan Opisto, KIRJASET, Sarkia-seura ja Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: