Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kaksi omakotimurtoa Nokialla

Uutiset

Saaliiksi lähinnä arvoesineitä ja rahaa. Poliisi pyytää vihjeitä.

Perjantain ja sunnuntain välillä Nokialla murtauduttiin kahteen omakotitaloon. Murtautujat saivat saaliikseen lähinnä koruja, kelloja ja rahaa. Talot ovat Lähdeniityssä Vintiläntien ja Lähdekorvessa Hakotien varsilla. Poliisi pyytää murroista jotain tietäviä ottamaan virka-aikana yhteyttä puhelinnumeroon 071 874 7971.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: