MAINOS

Suomalaisten kesäbudjetti pienentynyt

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomalaiset aikovat käyttää kesälomaansa hieman vähemmän rahaa kuin kahtena edellisenä vuotena. Kesälomaan kulutetaan tänä vuonna keskimäärin 1 470 euroa. Viime vuodesta summa on pienentynyt 80 euroa ja vuoteen 2009 verrattuna lomaan kuluu 130 euroa vähemmän.

“Korkojen kääntyminen nousuun ja kuluttajahintojen kallistuminen viimeaikoina  palkkoja nopeammin ovat saaneet kuluttajat hieman varovaisemmiksi”, arvioi Nordean yksityistalouden ekonomisti Anu Numminen. Lähes puolet suomalaisista kotitalouksista aikoo selvitä kesälomasta enintään tuhannella eurolla. Kuitenkin yli neljännes kotitalouksista käyttää lomaansa tänäkin vuonna yli 2 000 euroa.

Tiedot ilmenevät Nordean teettämästä tutkimuksesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top