Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Rudolf Koivun ystävät juhlivat

Uutiset

Ensi vuosi on Rudolf Koivun ystävien juhlavuosi.

Ensi vuonna Rudolf Koivun ystävät ry täyttää 20 vuotta. Yhdistys juhlii toteuttamalla virtuaalinäyttelyn ja järjestämällä piirustuskilpailun neljäsluokkalaisille. Näyttely ja kilpailun voittajat julkistetaan helmikuussa järjestettävässä seminaarissa.

Juhlavuoden tiimoilta on perustettu valtakunnallinen hanke. Sen tavoitteena on Rudolf Koivun ja hänen tuotantonsa tunnetuksi tekeminen sekä kuvituskulttuurin ja käsinpiirtämisen säilyttäminen, edistäminen ja kehittäminen. Hanketta "Kuvitelmista kuviksi – Rudolf Koivun ystävät ry:n juhlavuosi 2012" rahoittaa Joutsenten reitti ry.

FAKTA | Rudolf Koivu

  • Syntyi Pietarissa v. 1890, kuoli perheettömänä Helsingissä1946
  • Taidemaalari, piirtäjä, kuvittaja
  • Tunnetaan erityisesti satukuvituksista
  • Vietti muutaman nuoruusvuotensa 1900-luvun alussa Tyrväällä
  • www.rudolfkoivunystavat.fi
close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top