Nuorisojoukko murtosarjan takana

Uutiset

Poliisi on selvittänyt Satakunnassa loppukesän ja alkusyksyn aikana tapahtuneen murtosarjan.

Poliisi on selvittänyt Satakunnassa loppukesän ja alkusyksyn aikana tapahtuneen murtosarjan. Tekijöitä on kahdeksan. He ovat pääosin noin 20-vuotiaita, mutta joukossa on myös 15-18-vuotiaita. Epäillyt ovat kotoisin Kokemäeltä ja Harjavallasta.

Rikosryppäässä on kaikkiaan parikymmentä varkautta eri puolilla Satakuntaa, muun muassa Köyliössä, Kokemäellä ja Harjavallassa. Murtokohteet olivat pääasiassa huoltoasemia ja kahviloita, mutta joukossa on myös asuntoja. Saalikseen tekijät saivat lähinnä olutta, tupakkaa ja makeisia. Murtautujat aiheuttivat mittavat vahingot murtautumalla ikkunoita ja ovilaseja rikkomalla.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat