Jussi Selolle ja kuorolle Pro Hämeenkyrö -mitali

Uutiset

Hämeenkyrön kunnanhallitus on myöntänyt Pro Hämeenkyrö -mitalin Jussi Selolle ja Jussin kuorolle. Tunnustus julkistettiin Kuorosodan voitonjuhlassa Kyröskosken torilla lauantai-iltana.

Hämeenkyrön kunnanhallitus on myöntänyt Pro Hämeenkyrö -mitalin Jussi Selolle ja Jussin kuorolle. Tunnustus julkistettiin Kuorosodan voitonjuhlassa Kyröskosken torilla lauantai-iltana.

Kunnanhallitus toteaa, että muusikko Jussi Selo on henkilökohtaisella työllään jo pitkään kehittänyt Hämeenkyrön musiikkielämää. Sympaattisella ja iloisella asenteellaan Selo ja hänen kuoronsa ovat ansiokkaasti edustaneet Hämeenkyröä ja kasvattaneet kulttuurikunnan valtakunnallista tunnettuutta.

Pro Hämeenkyrö -mitali voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka merkittävällä toiminnallaan tai saavutuksellaan on vaikuttanut Hämeenkyrön kehitykseen tai paikkakunnan kuvaan. Ensisijaisena myöntämisperusteena pidetään henkilökohtaista panosta kotikunnan hyväksi.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat