Nuorukainen loukkaantui vakavasti ulosajossa

Uutiset

Jouluaattoaamuna puoli kahdeksan aikaan yksi ihminen loukkaantui vakavasti ulosajossa Kauvatsantiellä Kokemäellä.

Jouluaattoaamuna puoli kahdeksan aikaan yksi ihminen loukkaantui vakavasti ulosajossa Kauvatsantiellä Kokemäellä. Kolmen nuoren kokemäkeläismiehen auto suistui päin puuta noin puolitoista kilometriä Kokemäen keskustasta Kauvatsan suuntaan. Etupenkillä istunut matkustaja loukkaantui vakavasti. Autosta jouduttiin irrottamaan katto, jotta hänet saatiin ulos. Myös muut vietiin Satakunnan keskussairaalaan tarkastukseen. Onnettomuus ilmeisesti johtui vuonna -93 syntyneen kuljettajan nukahtamisesta rattiin. Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumien kulkuun.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat