ILMOITUS

Eläinaktivistit närkästyivät Haaviston lausunnosta

Uutiset

Samuli Kinnari

Oikeutta eläimille -järjestö on närkästynyt vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haaviston Huittisissa Alueviestille antamasta lausunnosta. Järjestö katsoo, että Haavisto vertasi sikatiloja salaa kuvanneita aktivisteja epäsuorasti uusnatseihin. Pekka Haavisto totesi suhtautuvansa salakuvauksiin kielteisesti ja mietti tilannetta, jossa isku tehtäisiin jonkin muun asian kuin eläinsuojelun nimissä. “Entä jos vaikka uusnatsit jostain ihmeen syystä päättäisivät tehdä tällaista, niin se varmasti tuomittaisiin erittäin jyrkästi”, Haavisto sanoi.

ALUEVIESTI | Haavisto Huittisissa: Sudet pois pihoista

 

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top