Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Pukstaavin avustusta ei höylätä kouluilta

Uutiset

Koulupuolen määrärahoja ei aiota leikata, kun Sastamalan kaupunki myöntää Suomen kirjainstituutin säätiölle 95 000 euron lisäavustuksen.

Koulupuolen määrärahoja ei aiota leikata, kun Sastamalan kaupunki myöntää Suomen kirjainstituutin säätiölle 95 000 euron lisäavustuksen. Kaupunginhallitus sorvasi myöhään maanantai-iltana esityksensä valtuustolle. Talonrakennusinvestoinneista on määrä vähentää 20 000 euroa. Elämänlaadusta otetaan 25 000 euroa. Siitä 10 000 euroa syntyy Pukstaavin siivousta tarkistamalla ja 15 000 euroa elämänlaadun osatoiminnoista, joista kukin säästää 2 500 euroa. Loppu 50 000 euroa katetaan tarvittaessa lainajärjestelyin.

Päätökseen sisältyy kaupungin ja Suomen kirjainstituutin säätiön yhteistoimintasopimuksen saattaminen ajantasalle. Sopimuksesta tulee käydä ilmi, kuinka säätiön toiminta ja talous sopeutetaan kaupungin myöntämien avustusten edellyttämälle tasolle. Sopimus tulee hyväksyä, jotta kaupunki maksaa kuluvan vuoden avustuksen loppuerän.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi avattiin Sastamalassa heinäkuussa. Lisäavustuksen tarvetta perusteltiin ennakoimattomilla kuluilla. Suomen kirjainstituutin säätiö teki viime vuodelta 50 000 euron tappion.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: