MAINOS

Vammalan aluesairaalan ensiavun puolesta yli 1 800 nimeä

Uutiset

Samuli Kinnari

Yli 1 800 ihmistä on jo ilmaissut adressien kautta huolensa suunnitelmista lakkauttaa ensiapupäivystys Vammalan aluesairaalassa. Nettiadressissa nimiä oli maanantain vastaisena yönä pitkälti yli 1 500. Perinteisen paperiadressin oli lauantaihin mennessä allekirjoittanut reilut 300 ihmistä. Paperiadressin allekirjoittaminen on mahdollista Vammalan aluesairaalan kahviossa, Vammalan I apteekissa, Tähtisilmän R-kioskissa ja Heidin hierontaputelissa. Paikkoja lupaillaan lisää, mahdollisesti myös keskusta-alueen ulkopuolelle.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top