ILMOITUS

Katainen vihkii Vexve Areenan

Uutiset

Samuli Kinnari

Pääministeri Jyrki Katainen tuo tiistaina valtiovallan tervehdyksen Sastamalan koulutuskuntayhtymän oppimiskeskuksen ja Vexve Areenan avajaisjuhlaan. Oppimiskeskuksessa on opetustilojen lisäksi 132-paikkainen ravintola. Liikuntahalli antaa mahdollisuuden eri sisälajien harrastamiselle ja kilpailutoiminnalle. Esimerkiksi lentopallon ja yleisurheilun lisäksi hallissa voi harjoittaa muun muassa seinäkiipeilyä.

Hankkeen kustannusarvio on 9,97 miljoonaa euroa, josta kuntayhtymän osuus on 5,56 miljoonaa ja Sastamalan kaupungin osuus 3,25 miljoonaa. Valtionosuutta hanke on saanut 0,75 miljoonaa euroa. Rahoitusta on myös seutukunnan yrityksiltä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top