ILMOITUS

Vexve Areena on nyt virallisesti käytössä

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan koulutuskuntayhtymän oppimiskeskus ja liikuntahalli Vexve Areena otettiin tiistaina virallisesti käyttöön. Valtiovallan tervehdyksen avajaisiin toi pääministeri Jyrki Katainen. “Tilaisuus oli onnistunut ja lämminhenkinen”, kiittelee kuntayhtymäjohtaja ja rehtori Antti Lahti blogissaan.

Oppimiskeskuksessa on opetustilojen lisäksi 132-paikkainen Ravintola Warelius. Vexve Areenalla voi esimerkiksi yleisurheilun ja lentopallon lisäksi harjoittaa muun muassa seinäkiipeilyä. Hallin korkeus on yksitoista metriä. Rakennuksessa on myös kahdensadan neliön kuntosali.

Kokonaisuuden pinta-ala on yli 4 500 neliötä. Rakennustyöt valmistuivat puolitoista kuukautta etuajassa ja maksoivat noin kymmenen miljoonaa euroa. Siitä kuntayhtymän osuus on 5,56 miljoonaa euroa ja Sastamalan kaupungin 3,25 miljoonaa euroa. Valtionosuutta hanke sai 0,75 miljoonaa euroa. Lisäksi seudun yritykset rahoittivat rakennusta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top