ILMOITUS

Säästöt: Ambulanssien yölähdöt hidastuvat Pirkanmaalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus esittää kustannussäästöjen hakemista alentamalla ambulanssien yöaikaista lähtövalmiutta. Hallitus hyväksyi esityksen kokouksessaan maanantaina. Jatkossa maakunnassa ambulanssien lähtövalmius olisi kello 22 jälkeen 15 minuuttia. Kuitenkin perjantaina välittömässä valmiudessa toimittaisiin yöyhteen ja lauantaisin puoleenyöhön saakka. Ykkösriskiluokassa Tampereella ja Nokialla ambulanssien lähtövalmius olisi aina välitön eli puolitoista minuuttia. Sairaanhoitopiirin valtuusto ottaa esitykseen kantaa 13. marraskuuta ylimääräisessä kokouksessaan.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top