MAINOS

Tyrvään Sanomat paras paikallislehti

Uutiset

Samuli Kinnari

Vuoden parhaat paikallislehdet on palkittu. Sanomalehtien Liiton järjestämässä paikallislehtikilpailussa Tyrvään Sanomat palkittiin kaksi kertaa viikossa ilmestyvistä paikallislehdistä parhaana. Tuomaristo antoi lehdelle tunnustusta muun muassa kiinnostavasta etusivusta.

“Tämänvuotinen kilpailu osoitti, että paikallislehdetkin voivat tuottaa isojen maakuntalehtien veroista koskettavaa ja näyttävää journalismia. Pienen painetun lehden vahvuuksia ovat kekseliäisyys ja läheisyys”, sanoo päätuomari Mikko Honkala. Tuomaristo myös muistuttaa, että verkkopalveluja pitää viimeistään nyt kehittää tosissaan.

Paikallislehtikilpailuun osallistui 82 lehteä ja 25 verkkopalvelua.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top