Andersson johtaa hallitusta

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginvaltuusto on valinnut kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi kokoomuksen Jari Anderssonin (varalla Ilkka Naatula). Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin keskustan Pertti Hakanen (Helena Santa), toiseksi varapuheenjohtajaksi sosialidemokraattien Ilmari Nurminen (Aatto Salo) ja kolmanneksi varapuheenjohtajaksi perussuomalaisten Maire Villo (Irmeli Kulonpää).

Kaupunginhallituksen muut jäsenet ovat kokoomuksesta Taru Kaaja (Maria Matintalo), Päivi Pelttari (Kirsi Koskinen) ja Marko Suoniemi (Petri Holappa), keskustasta Taina Niemi (Raija Hituri) ja Pauli Mäkelä (Tarmo Seppä), sosialidemokraateista Jenni Jokinen (Heljä Leppäniemi), vasemmistoliitosta Leena Saarela (Kari Oksanen), perussuomalaisista Aatto Liukko-Sipi (Pentti Haapahuhta) sekä kristillisdemokraateista Jukka-Pekka Selin (Aimo Mäkinen).

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Valinnat valtuusto teki yksimielisesti.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top