Keikyän uimahallin avaaminen maksaisi 145 000 euroa

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan uusi kaupunginhallitus käy maanantaina suunnittelukeskustelun Keikyän uimahallin avaamisen sisällyttämisestä ensi vuoden talousarvioon. Kaupunki on laskenut, että uimahallin avaamisen nettokustannukset ovat noin 145 000 euroa. Menoja tulisi 170 000 euroa. Niistä kolmen henkilön palkkakustannukset muodostavat 90 000 euroa sekä energia, kemikaalit ja kunnossapito 80 000 euroa. Tuloja hallin lasketaan tuovan 25 000 euroa.

Keskustan Pauli Pietilä jätti kaupunginvaltuuston kokouksessa aloitteen, jossa esitettiin neuvottelujen aloittamista uimahallin omistajan Kemira Chemicalsin ja maapohjan omistajan Nokia Asset Managementin kanssa. Aloitteella on yhteensä yhdeksän allekirjoittajaa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top