MAINOS

Sastamala haluaa asuntomessut Kukkuriin

Uutiset

Samuli Kinnari

Kuva: Antero Tenhunen – Asuntomessut. Asuntomessujen yleisöä Tampereen Vuoreksessa kesällä 2012.

Sastamala on hakemassa vuoden 2017 tai 2018 asuntomessuja. Messuja on kaavailtu Vammalaan Kukkurin alueelle kaupungin keskustan tuntumaan. Vesistöön rajoittuvaa aluetta luonnehditaan maastoltaan vaihtelevaksi ja mielenkiintoiseksi. Se nousee korkeimmalta kohdaltaan noin 25 metriä rautaveden yläpuolelle. Alue kasvaa nyt enimmäkseen lehtomaista ja tuoretta kangasmetsää, jota elävöittävät kuivat kankaat ja avokalliot. Kukkuriin on mahdollista rakentaa yli kolmekymmentä näyttelykohdetta. Kaupunginhallitus käsittelee hakemusehdotusta kokouksessaan maanantaina.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top