Sastamalalainen sikatila siirtymässä turkistarhaukseen

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalassa Vammalan Ekojärvellä toimiva sikatila on siirtymässä turkistarhaukseen. Vireillä on ympäristölupahakemus Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyslautakunnan ympäristöjaostossa. Tilan tarkoituksena on muuttaa sikala turkiseläinkasvattamoksi ja rakentaa varjotaloja. Kaikkiaan muutama kymmenen sikatilaa suunnittelee siirtymistä turkistarhaukseen. Syynä on sikatalouden heikko kannattavuus. Turkiksista taasen on maksettu huippuhintoja. Erityisesti Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa on ollut kiinnostusta alanvaihtoon.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top