MAINOS

Paikallislehdet jakoivat Antti-patsaita

Uutiset

Samuli Kinnari

Paikallislehdet ovat myöntäneet Antti-patsaan Julkisen sanan neuvostolle. Tunnustus annettiin työstä vastuullisen sananvapauden ja julkaisemisen vapauden puolustamisessa sekä hyvän journalistisen tavan edistämisessä.

“Paikallislehdissä seurataan tarkasti JSN:n kanteluista tekemiä ratkaisuja ja niiden perusteluja, jotka omalta osaltaan ohjaavat myös paikallislehtien toimintaa, todetaan perusteluissa”, todetaan perusteluissa.

Valtakunnallisen Antti-patsaan lisäksi paikallislehdet ja paikallislehtien ryhmät jakavat alueillaan maakunnallisia ja paikallisia Antti-patsaita tunnustukseksi paikallislehtien hyväksi tehdystä työstä. Tyrvään Sanomat palkitsi Sastamalan kaupungin liikuntapalvelut.

Antti-patsasta on jaettu vuodesta 1981 lähtien. Sillä kunnioitetaan ensimmäisen suomenkielisen sanomalehden julkaisijan, rovasti Antti Lizeliuksen elämäntyötä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top