Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Kadonnutta naista etsitään Suodenniemellä

Uutiset

Poliisi sai maanantaina kello 17.15 ilmoituksen Sastamalan Suodenniemellä kadonneesta naisesta. Vuonna -52 syntynyt paikkakuntalainen nainen sairastaa dementiaa. Poliisi pyytää yleisön havaintoja kadonneen löytämiseksi.

Poliisi sai maanantaina kello 17.15 ilmoituksen Sastamalan Suodenniemellä kadonneesta naisesta. Vuonna -52 syntynyt paikkakuntalainen nainen sairastaa dementiaa.

Kadonnut on 160 senttiä pitkä, normaalivartaloinen, pyöreäkasvoinen ja hiukset ovat ruskeanpunertavat. Hän käyttää silmälaseja. Yllään naisella oli punertava talvitakki, jossa on musta karvakaulus, vaalea kaulahuivi sekä toisessa kädessä musta ja toisessa punainen rukkanen. Hänellä oli mukanaan muovikassi, jossa on kauppatavaroita.

Kadotessaan nainen oli palaamassa kyläpaikasta noin puolen kilometrin päästä Kittiläntieltä kotiinsa Jalkavalantielle. Viimeksi hänet on nähty noin kello 15.35 Kittiläntiellä Kurjenpolventien risteyksessä. Tämän jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Etsintöihin on poliisin ja vapaapalokunnan kanssa osallistunut vapaaehtoinen pelastuspalvelu. Poliisi pyytää yleisön havaintoja kadonneen löytämiseksi.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top