MAINOS

14

Joulukalenteri 2012

Samuli Kinnari

Jouluinen suklaa

  • 4 dl kaakaovoita raastettuna
  • reilu ruokalusikallinen kylmäpuristettua kookosöljyä
  • reilu ruokalusikallinen juoksevaa kotimaista luomuhunajaa
  • 1 dl kaakaojauhetta (tai murskattuja kaakaonibsejä/kokonaisia kaakaopapuja)
  • reilu teelusikallinen maca-jauhetta
  • 1 dl lucuma-jauhetta
  • 1 dl gojimarjoja murskattuna
  • ripaus kanelia, neilikkaa ja inkivääriä jauheena sekä Kalaharin suolaa

1) Aseta kulho lämpimään vesihauteeseen (lavuaariin tai hellalla olevaan kattilaan).
2) Laita kulhoon kaakaovoi ja kookosöljy ja anna niiden sulaa nestemäisiksi. Sekoita joukkoon hunaja.
3) Lisää kulhoon kaakaojauhe, maca-jauhe ja lucuma-jauhe ja sekoita, kunnes seos on tasaista ja juoksevaa. Lisää joukkoon muut ainekset ja mausteet ja sekoita.
4) Kaada juokseva massa muotteihin.
5) Jäähdytä suklaata pakastimessa noin 20-30 minuuttia, kunnes se on kovettunut.
Suklaa säilyy jääkaapissa tai pakkasessa useita viikkoja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top