Perjantai 11.7.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

14

Joulukalenteri 2012

Jouluinen suklaa.

Jouluinen suklaa

  • 4 dl kaakaovoita raastettuna
  • reilu ruokalusikallinen kylmäpuristettua kookosöljyä
  • reilu ruokalusikallinen juoksevaa kotimaista luomuhunajaa
  • 1 dl kaakaojauhetta (tai murskattuja kaakaonibsejä/kokonaisia kaakaopapuja)
  • reilu teelusikallinen maca-jauhetta
  • 1 dl lucuma-jauhetta
  • 1 dl gojimarjoja murskattuna
  • ripaus kanelia, neilikkaa ja inkivääriä jauheena sekä Kalaharin suolaa

1) Aseta kulho lämpimään vesihauteeseen (lavuaariin tai hellalla olevaan kattilaan).
2) Laita kulhoon kaakaovoi ja kookosöljy ja anna niiden sulaa nestemäisiksi. Sekoita joukkoon hunaja.
3) Lisää kulhoon kaakaojauhe, maca-jauhe ja lucuma-jauhe ja sekoita, kunnes seos on tasaista ja juoksevaa. Lisää joukkoon muut ainekset ja mausteet ja sekoita.
4) Kaada juokseva massa muotteihin.
5) Jäähdytä suklaata pakastimessa noin 20-30 minuuttia, kunnes se on kovettunut.
Suklaa säilyy jääkaapissa tai pakkasessa useita viikkoja.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: