Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Rattijuoppo kolaroi Vampulassa

Uutiset

Huittisten Vampulassa sattui perjantaina iltapäivällä kahden henkilöauton kolari. Vampulantieltä Yhdystielle kääntymässä ollut päihtynyt autoilija törmäsi vastaantulevaan autoon, joka suistui tien oikealle puolelle ojaan ja sen kuljettaja loukkaantui lievästi.

Huittisten Vampulassa sattui perjantaina iltapäivällä kahden henkilöauton kolari, jossa toisen auton kuljettaja loukkaantui lievästi. Vampulantieltä Yhdystielle kääntymässä ollut autoilija törmäsi vastaantulevaan autoon, joka suistui tien oikealle puolelle ojaan. Autoa ajanut nainen loukkaantui lievästi. Törmääjä ei loukkaantunut. Ulkomaalaisella miehellä oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,47 milligrammaa litrassa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat