Hallitus äänesti Huittisten kaupunginjohtajan palkkaan 700 euron korotuksen

Uutiset

Huittisten kaupunginhallitus äänesti kaupunginjohtajan palkan korottamisesta. Äänin 7-2 päätökseksi tuli, että kaupunginjohtajan kuukausipalkkaa korotetaan huhtikuun alusta 700 eurolla.

Huittisten kaupunginhallitus äänesti kaupunginjohtajan palkan korottamisesta. Äänin 7-2 päätökseksi tuli, että kaupunginjohtajan kuukausipalkkaa korotetaan huhtikuun alusta 700 eurolla.

Vasemmistoliiton Pekka Kankaanpää esitti sosialidemokraattien Ashton Peasleyn kannattamana, että tässä vaiheessa kaupunginjohtajan palkkaa ei koroteta. Äänestyksessä korotuksen kannalla olivat keskustan Aimo LepistöAsko Ritakallio ja Helena Manninen, kokoomuksen Outi Kontio ja Jari Maine sekä perussuomalaisten Susanna Visuri ja Simo Riuttamäki.

Korotuksen taustalla on kaupunginjohtajasopimus, jonka mukaan kaupunginhallitus on sitoutunut pitämään kaupunginjohtajan palkan kilpailukykyisenä vertailukuntien johtajiin ja omaan henkilöstöön verrattuna. Palkkaa ei aiemmin ole tarkistettu. Nyt kaupunginjohtajan palkka on jäänyt jälkeen suhteessa vertailukuntiin. Kaupungin omalle henkilöstölle on jaettu järjestelyvaraeriä. Teknisen johtajan ja perusturvajohtajan rekrytoinnit ovat myös nostaneet palkkatasoa. Asian esitteli kaupunginhallitukselle puheenjohtaja Aimo Lepistö.

Korotuksen jälkeen Huittisten kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaan kokonaispalkka on noin 8 036 euroa kuukaudessa.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat