ILMOITUS

Tusina satakuntalaista kylää kahdessa päivässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Satakunnan vuoden maakuntakylän titteliä tavoittelee kaksitoista kylää. Tuomaristo kiersi ehdolla olevat kylät kahdessa päivässä.

Maakuntakyläkilpailun tuomaristoon kuuluvat Tapio Huhtanen ja Krista Tupala Satakuntaliitosta, Paavo Törmälä ja Soile Ala-Kantti SataKylistä sekä viime vuoden voittajakylän edustajana Timo Sorvali Jämijärven Tykkööltä. Sihteerinä toimii kyläasiamies Hanna Ruohola.

Vuoden maakuntakylän tittelistä Satakunnassa kisaavat Huittisten Kukonharja ja Suontausta, Euran Kuurnamäki, Eurajoen Rikantila, Rauman Sorkka, Luvian Luodonkylä, Porin Reposaari ja Lyttylä, Ulvilan Ravani ja Levanpelto, Kankaanpään Vihteljärvi sekä Siikaisten Sammi.

Satakunnan vuoden maakuntakylä julkistetaan 7. kesäkuuta Satakunnan maakuntavaltuuston kokouksessa. Voittajaa juhlitaan perinteen mukaisesti Satakunnan maakunnallisilla kyläpäivillä, eli tänä vuonna Jämijärven Tykköön kylässä 3. elokuuta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top