MAINOS

VaLePa tarrasi pronssiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan Lentopallolla on mahdollisuus sinetöidä Mestaruusliigan pronssi perjantaina kotiyleisön edessä Sastamalassa. Keskiviikkoiltana Pielaveden Sampo kaatui vieraissa 1-3. Isäntäjoukkue onnistui ottamaan nimiinsä ensimmäisen erän 25-22. Sen jälkeen VaLePa alkoi näyttää otteita, joihin saatiin runkosarjan tuoksinnassa tottua. Pukkipaidat taputtelivat loput erät 22-25, 20-25 ja 9-25.

“Hienoa saada voitto neljän tappion jälkeen. Teimme muutoksia kuusikkoomme. Ansis Medenis ja Elvis Krastins pelasivat yleispelaajina. Onnistuimme tänään hakkuripelissä”, sanoi VaLePan valmentaja Ugis Krastins ottelun jälkeen.

Pielaveden Sampo onnistui ottelun alussa, mutta sitten VaLePa otti pelin haltuunsa. “Viimeiset erät olivat selviä. Peli ratkesi hyökkäämiseen. Pelilliseen antiin Pielavedellä olen tyytyväinen. Perjantaina lähdemme tosissaan VaLePan kaatoon”, lupasi Sammon valmentaja Jukka Tuovinen.

Pronssi ratkeaa kahdella voitolla. Sarja on siis VaLePalle katkolla Sastamalassa perjantai-iltana. Ottelu alkaa Vexve Areenalla kello 18.30.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top