ILMOITUS

Lapset laulavat kansanlauluja Sastamalasta maailmalle – Katso konsertti suorana netissä

Uutiset

Samuli Kinnari

Free desktop streaming application by Ustream

Sastamala on tänään tiistaina yksi viidestä eurooppalaisesta kaupungista, jossa lapset laulavat kansanlauluja toisilleen. Sastamalasta mukana ovat Muistolan koulun FolkDC-kuoro ja Sastamalan musiikkiopiston kuoro. Muut lapsikuorot laulavat Lontoossa Englannissa, Madridissa Espanjassa, Adanassa Turkissa ja Ploiestissa Romaniassa. Kansanlauluja live-konsertissa kuullaan kymmenellä kielellä.

Suomen konsertti pidetään Sastamalassa Vexve Areenalla kello 16-17.30. Sitä voi seurata joko paikanpäällä tai netissä suorana lähetyksenä FolkDC -hankkeen kotisivuilla. Sastamalassa konsertissa on mukana myös Orffit.

Kansainvälisen FolkDC-hankkeen partneri Sastamalassa on Sastamalan Opisto.

KANSAINVÄLINEN LIVE-LÄHETYS (Suomen aikaa klo 16-17.30)

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top